Afișaje digitale pentru mașini unelte cu operare manuală

Afișajele digitale pentru mașini unelte vă cresc productivitatea. Economisiți timp, creșteți precizia dimensională a piesei finite și vă bucurați de o operare prietenoasă. Nu are nicio importanță dacă ați echipat o mașină nouă sau veche cu un afișaj digital. Afișajele digitale de la HEIDENHAIN se pot folosi la retrofitarea oricărui model de mașină sau tip de echipament , indiferent de aplicație sau numărul de axe afișate. Funcții orientate spre practică și cicluri sunt disponibile pentru aplicații variate.  Afișarea distanței până la capăt cu poziționare grafică vă conduce sigur și rapid la următoarea poziție nominală, în timp ce vă deplasați simplu la valoarea zero afișată. POSITIP-ul vă ajută la prelucrarea seriilor mici: pași de prelucrare care se repetă se pot salva ca și programe.

Prelucrarea precisă ușurată: Împreună cu riglele de la HEIDENHAIN, afișajele măsoară deplasările axelor direct. Jocurile din elementele de transmitere mecanice ca șpindel, șurub cu bile, reductor nu influențează măsurătorile.

Selection guideNumber of axesModel
ND 200 series
Digital readouts for measuring devices, adjustment and testing equipment, automated tasks, as well as simple infeed and positioning tasks with one axis
• Monochrome (ND 280) or color screen (ND 287)
• Splash-proof full-travel keyboard
• Switching inputs/outputs (ND 287)
1ND 280
ND 5023 series
Digital read out for milling, drilling and boring machines, as well as lathes, with up to three axes
• Color screen
• Splash-proof membrane keyboard
• Ergonomic operation
Up to 3ND 5023
ND 7013 series
Digital read out for milling, drilling and boring machines, as well as lathes, with up to three axes

Up to 3ND 7013

POSITIP 8016
Digital read out for milling, drilling and boring machines, as well as lathes, with up to six axes
Up to 6POSITIP 8016