Palpatoare

Palpatoarele de la HEIDENHAIN vă asigură o precizie ridicată pe toată cursa de măsurare, sunt robuste mecanic şi pot fi utilizate în cele mai diferite aplicații.
Domeniul de aplicare este mare, în metrologia din producţie, la posturile de inspecţie multipunct şi ca dispozitive de măsurat poziţia.

O serie de argumente care pledează pentru palpatoarele HEIDENHAIN.

Construcţia robustă

Palpatoarele HEIDENHAIN sunt construite robust. Dispun de o precizie constantă şi ridicată pe o durată mare de timp, de asemenea au o stabilitate termică ridicată. De aceea se pot utiliza şi la dispozitive din producţie şi la maşini unelte.

Precizie ridicată

Precizia ridicată a palpatorului de la HEIDENHAIN este valabilă pe toată cursa palpatorului. Chiar dacă piesa de măsurat măsoară 10 sau 100 mm, cota ei va fi măsurată mereu cu aceiaşi calitate ridicată. La măsurători comparative, de ex. la producţia de serie, este foarte importantă marea repetabilitate a palpatoarelor de la HEIDENHAIN.

Domeniu de măsurare mare

Palpatoarele HEIDENHAIN sunt disponibile cu curse de măsurare de la 12 mm până la 100 mm aşa că puteţi măsura piese diferite cu un singur reglaj şi evitaţi modificări numeroase şi cale sal etaloane scumpe.