Programul NC doar cu o apăsare de buton cu TURN PLUS (opțiune)

Cu TURN PLUS creați programele în cel mai scurt timp. După ce ați introdus contururile semifabricatului și ale piesei finite , trebuie doar să selectați materialul piesei și dispozitivele de prindere. Toate celelalte probleme le rezolvă TURN PLUS automat: generează planurile de lucru, selectează strategia de prelucrare, selectarea regimurilor de așchiere și a sculelor, și generează frazele NC.

Vă rezultă un program smart.Turn comprehensiv și comentat cu fraze de lucru (units). Acest lucru vă dă siguranța de care aveți nevoie pentru optimizări și pentru intrarea în program. Toate acestea sunt posibile cu

TURN PLUS și pentru prelucrări de găurire și frezare cu axele C sau Y pe fața frontală sau laterală și la mașini cu șpindel în partea opusă și cu prelucrarea în partea din spate.

CNC PILOT 640 – Comanda numerică de conturare pentru strunguri cu comandă numerică

De mulți ani CNC PILOT își dovedește calitățile în utilizarea curentă pe strunguri și iese în evidență în special prin programarea NC confortabilă.

Prin introducerea smart.Turn, HEIDENHAIN a făcut un nou pas în direcția unei operării mai facile. Introducerea mai simplă a programelor ăn formulare, prealocarea valorilor globale, o multitudine de posibilități de selectare ca și suportul grafic asigură o operare simplă și rapidă.

Baza pentru nou dezvoltata interfață de operare smart.Turn este deja verificata HEIDENHAIN-DIN PLUS. smart.Turn produce programe DIN PLUS. Acest lucru asigură, în timpul rulării programului, atât programatorului NC cât și operatorului toate informațiile relevante.

Mulțumită designului flexibil și a numeroaselor funcții, CNC PILOT vă asigură întodeauna suportul optim. Indiferent dacă prelucrați piese unicat sau serie, piese simple sau complexe, CNC PILOT vă asigură suportul adecvat. CNC PILOT este caracterizat prin operarea și programarea simplă. Se învață repede și necesită un timp de învățare minim. CNC PILOT a fost gândit pentru strunguri cu comanda numerică. Se poate folosi atât la strunguri orizontale cât și la cele verticale.

CNC PILOT poate opera cu strunguri cu șpindel, o sanie (X și Z), axa C sau șpindel poziționabil, scule acționate ca și cu mașini cu axa Y și axa B.

Independent dacă strunjiți piese simple sau complexe cu CNC PILOT puteți profita de importul de contur și de programarea confortabilă cu smart.Turn. Și când folosiți programarea cu variabile sau când doriți să comandați diverse dispozitive speciale de pe mașină sau să utilizați programe executate în afara mașinii, etc. – nu este nici o problemă , treceți simplu pe DIN PLUS. Cu DIN PLUS găsiți soluțiile pentru temele dumneavoastră speciale.